Tavoitteena parempi arki – Ehdokkaana nro 439 HOK-Elannon vaaleissa

Arjen vaikuttaja on nyt liikkeellä tositarkoituksella ja tärkeällä asialla. Huhtikuussa 2016 eli ihan kohtsillään on HOK-Elannon vaalit, joissa valitaan edustajistoon 60 henkilöä.

Yleisenä tavoitteena on asiakasystävällinen, edullinen ja avoin toiminta, minua erityisesti kiehtoo kestävän liiketoiminnan mahdollisuudet ja kokeilukulttuurin tuominen HOK-Elannon toimintaan. Yrityksen tärkein voimavara on sen parissa toimivat ihmiset, niin työntekijät, tuottajat kuin asiakkaat. Ei ole olemassa mitään organisaatiota tai toimintoa jota ei ihminen voisi ohjata, siksi minusta olisi tärkeää antaa ihmisten äänen kuulua paremmin HOK-Elannon toimintaa kehitettäessä. Millainen on Sinun HOK-Elantosi?

Minun ajatuksiani voit lukea lisää vaalikoneen puolelta, sen ja muun tärkeän vaaleja koskevan infon löydät helpoiten osoitteessa osuuskauppavaalit.fi/hok-elanto

Jos haluat keskustella kanssani lisää tai olisiko sinulla joku teema, josta haluaisit minun kirjoittavan, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Minut tavoitat sähköpostitse osoitteesta: elina@elinawanne.fi tai Facebookista.

 

-Elina

Kokoomus-Uusimaa nro 439

elinaw