Etusivu

Tervetuloa sivuilleni!

Olen Elina Wanne, 44-vuotias diplomi-insinööri ja äiti Espoon Leppävaarasta. Kerron täällä ajatuksiani työstäni, vaikuttamisesta ja harrastuksistani. Kun on monessa mukana, tapaa monenlaisia ihmisiä, elämänpiiri laajenee kokemusten jakamisen kautta. Elämä on rikasta ja jaksaa paremmin perusarkeakin. Samalla voi huomata, että jokaisessa päivässä on valinnan paikkoja ja sitä kautta mahdollisuuksia vaikuttaa. Tärkeitä ovat oman perheen lisäksi ystävät, työkaverit, harrastuskaverit, naapurit ja satunnaiset kohtaamiset. Jokainen kohtaaminen on tärkeä, jokaisessa tilanteessa ja elämän vaiheessa voi oppia uutta.

Tärkeintä on olla avoin uusille asioille, uusille ihmisille ja mahdollisuuksille, oma asenne ratkaisee. Aiemmin työskentelin vuosia kasvuyritysmaailmassa, viimeiset kaksi vuotta olen ollut opiskeliaikojeni unelmatyössä, kestävän kehityksen parissa. Vedän tällä hetkellä merkittävää EU Horizon2020 Lighthouse-hanketta Espoon kaupungilla, jossa teemoina energiapositiiviset alueet ja sähköinen liikkuminen, ideana alueellisten kestävien energiaratkaisujen luominen.

Mukavaa, että pistäydyit täällä, toivottavasti tapaamme pian tavalla tai toisella. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse jos mitään kysyttävää tai kommentoitavaa tulee mieleen. Löydät ehdokassivuni myös Facebookista: https://www.facebook.com/elinawannekok

-Elina

Leave a Reply

Your email address will not be published.